Vakmanschap aan een
marktconforme prijs.

Kwalitatieve pleisterwerken voor muren en plafonds

ALLVOCHT - PleisterwerkenLaat uw pleisterwerken in Putte, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen uitvoeren door Allvocht en kies voor vakmanschap aan een correcte prijs.

Nieuwbouw en renovatie

U kan Allvocht inschakelen voor kleine en grote bezettingswerken bij nieuwbouwprojecten en renovaties. Dit bedrijf is gekend om zijn verfijnde werk. Bij de binnenbepleistering van wanden, plafonds, … worden de muren met gips of cement behandeld waarbij de producten manueel of met een spuitmachine worden aangebracht. Deze firma is zowel gespecialiseerd in cementeren van natte ruimtes, leembepleistering én binnenbepleistering. Door de jarenlange expertise in dit soort werk mag u altijd zeker zijn van een mooi en egaal resultaat.

Uw woonst schilderklaar

De bepleisteringswerken van Allvocht worden zeer minutieus uitgevoerd en alle barsten of beschadigingen aan muren en plafonds worden uiterst nauwkeurig weggewerkt. Eens de werken zijn uitgevoerd, krijgt u een egaal resultaat en een ondergrond die perfect schilderklaar is. Vraag gerust meer informatie of een prijsofferte op maat van uw project.